Welkom bij Tandtechnisch Laboratorium Custers uit Oostrum!

Corona-virus update

Na de berichtgeving van 21 april, gaan verschillende tandartspraktijken weer open.
Ook wij als tandtechnisch laboratorium willen niet achterblijven wat betreft de service naar onze patiënten en dus staan we vanaf dinsdag 28 april aanstaande (na Koningsdag) weer graag voor u klaar!
Dit natuurlijk wel met de nodige voorzorgsmaatregelen die u en wij als laboratorium in acht moeten nemen.

Met een aantal aanpassingen en aan de hand van een vragenlijst wordt bepaald wie wel en wie niet naar de praktijk kan komen en aan wie voorrang wordt verleend. Dit is per geval verschillend en is aan de praktijk om te beslissen.
Vanaf dinsdag 28 april kan ons team u weer telefonisch te woord staan en eventueel een afspraak inplannen.

Degenen die voorheen al een afspraak hadden staan, worden telefonisch benaderd om een nieuwe afspraak in te plannen!
We verzoeken deze patiënten dan ook om niet zelf telefonisch contact op te nemen om te voorkomen dat de telefoonservice extra wordt belast.
Wij zien en horen graag van u!
Een goede gezondheid toegewenst,
Team Custers

TTL Custers in de media

TTL Custers in de Media

Openingstijden

Maandag t/m woensdag
08.30 - 12.30 uur & 13.30 - 17.30 uur

Donderdag
08.30 - 12.30 uur & 13.30 - 16.30 uur

Vrijdag
08:30 - 12:30 uur

Telefoonnummer

0478 - 58 19 97

Volg ons

TTL Custers

TTL Custers

Meer dan 40 jaar ervaring

Gun uzelf weer die stralende glimlach! Bij Tandtechnisch Laboratorium Custers bent u aan het goede adres voor al uw gebitsrestauraties op tandtechnisch gebied: kronen, brugwerk en protheses. Wij werken nauw samen met uw tandarts of implantoloog. Al meer dan 40 jaar vindt u ons op hetzelfde adres in Oostrum.

Door onze jarenlange ervaring, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor u als patiënt, kunnen wij u het beste product in ons vakgebied aanbieden. Met onze website informeren wij u graag over wat er gebeurt achter de muren van een tandtechnisch laboratorium en wat u van ons mag verwachten. U vindt op deze website informatie over:
 • Bereikbaarheid
 • Openingstijden
 • Verzekeringen
 • Technieken
 • Nieuws
 • Contact
Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons Tandtechnisch Laboratorium in Oostrum zodat wij u kunnen helpen aan een stralende glimlach.

op de volgende feestdagen is het lab van TTL Custers gesloten:

 • Koningsdag
  Ma 27 april
 • Bevrijdingsdag
  Ma 4 mei en Di 5 mei
 • Hemelvaartsdag
  Do 21 mei en Vr 22 mei
 • Pinksteren
  Ma 1 juni

Alles onder één dak

Kroon en Brugwerk

TTL Custers kroon plaatsen
Wanneer een tand of kies is afgebroken, is het plaatsen van een kroon een mogelijkheid zodat uw gebit er weer fraai uitziet. Een kroon is eigenlijk niets meer dan een kapje dat over een afgeslepen tand of kies past. Kronen zijn beschikbaar in vele soorten materialen, bijvoorbeeld metaal of porselein of een combinatie hiervan. Laat u goed voorlichten over de vele mogelijkheden van kroon en brugwerk en het te gebruiken materiaal. Het gaat immers om uw mond!

Implantologie

Implantoloog tanden
Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug of een overkappings- prothese- implantoloog .Wanneer heeft u een implantaat nodig?

Als u een tand of kies mist kunt u een implantaat laten plaatsen....

Tandprotheticus

Kunstgebid, Prothesegebid
Indien u een prothese (kunstgebit) nodig heeft, wordt u door onze tandprotheticus behandeld . Deze meet de prothese volledig volgens uw wensen aan, conform esthetiek en functionaliteit.

Daarnaast maakt hij ook partiële protheses, frames en overkappingsprotheses op wortels.

Als u één van deze hulpmiddelen nodig heeft, kunt u bij onze bij TTL M.Custers een afspraak maken.

Tandarts

Behandelkamer TTL Custers
Ook hebben wij een korte lijn met de tandarts die aan onze praktijk verbonden is. Deze geeft indien nodig een advies en/of behandelplan, dat in nauw overleg met ons lab wordt besproken.

Met name bij het vervaardigen van kronen en brugwerk is het van belang dat dit door een specialist wordt beoordeeld c.q. behandeld
Indien er handelingen door een tandarts verricht moeten worden, kan TTL M.Custers u naar de betreffende specialist verwijzen.

Ons nieuws

Over ons

Tandtechnisch Laboratorium Custers is al meer dan 40 jaar een zelfstandig allround laboratorium. Met Martien Custers als oprichter, zijn wij een volwaardig laboratorium dat gespecialiseerd is in alle disciplines van het tandtechnische vak.

Ons team van acht deskundige medewerkers vervaardigt alle voorkomende werkstukken. Ons laboratorium beschikt over de modernste apparatuur, zoals het cadcam en revolutionaire ivobase systeem. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij bij Tandtechnisch Laboratorium Custers uitsluitend hoogwaardige kwaliteit afleveren. Voor ons geldt het motto: “The sky is the limit”

U – als patiënt – bent voor ons het middelpunt. Uitstekende service en persoonlijke aandacht voor uw wensen, staan bij ons hoog in het vaandel. En voor reparaties aan uw prothese geldt: Klaar terwijl u wacht!

Wachtkamers

Tandtechnisch Laboratorium Custers heeft de beschikking over diverse wachtkamers. Een ervan is onze binnentuin waar u in “huiselijke” sfeer op uw gemak uw kop koffie kunt opdrinken terwijl wij aan uw gebit werken. Indien gewenst heeft u ook de mogelijkheid om “privé” te gaan zitten. Geeft u dit gerust aan en onze medewerker begeleid u naar de wachtkamer waar u rustig kunt zitten en van uw kop koffie kunt genieten.

Verzekeringen

We behandelen hier de basisverzekering, echter er zijn vanuit de aanvullende verzekeringen extra vergoedingen mogelijk. Wij raden u aan hiervoor uw verzekeraar te raadplegen. Lees meer
TTL Custers

Contactgegevens

 • Telefoon:

  0478 - 58 19 97

 • E-Mail:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social media

Alle rechten voorbehouden © , TTL Custers
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden