Welkom bij Tandtechnisch Laboratorium Custers uit Oostrum!

TTL Custers in de media

Openingstijden

Maandag t/m woensdag
08.30 - 12.30 uur & 13.30 - 17.30 uur

Donderdag
08.30 - 12.30 uur & 13.30 - 16.30 uur

Vrijdag
08:30 - 12:30 uur

Telefoonnummer

0478 - 58 19 97

Volg ons

TTL Custers

Meer dan 40 jaar ervaring

Bij Tandtechnisch Laboratorium Custers bent u aan het goede adres voor al uw gebitsrestauraties op tandtechnisch gebied. Al meer dan 40 jaar vind u ons op hetzelfde adres in Oostrum.

Door onze jarenlange ervaring, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor u als patiënt, kunnen wij u het beste product in ons vakgebied aanbieden. Middels deze website willen wij u voorbereiden op wat u bij ons kunt verwachten. U vindt op deze website informatie over ;
 • Bereikbaarheid
 • Openingstijden
 • Verzekeringen
 • Technieken
 • Nieuws
 • Contact
Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons Tandtechnisch Laboratorium in Oostrum zodat wij u kunnen helpen aan een stralende glimlach.
Speciale Openingstijden 2019

Alles onder één dak

Kroon en Brugwerk

Wanneer een tand of kies is afgebroken, is het plaatsen van een kroon een mogelijkheid om het gebit er weer fraai uit te doen zien. Een kroon is eigenlijk niets meer dan een kapje dat over een afgeslepen tand of kies past. Kronen zijn beschikbaar in vele soorten materialen, bijvoorbeeld metaal of porselein of een combinatie hiervan. Laat u goed voorlichten over de vele mogelijkheden van kroon en brugwerk en het te gebruiken materiaal. Het gaat immers om uw mond!

Lees meer

Implantologie

Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug, of een overkappings- prothese- implantoloog .Wanneer heeft U een implantaat nodig?

Als U een tand of kies mist kunt U een implantaat laten plaatsen....

lees meer

Tandprotheticus

Indien u een prothese (kunstgebit) nodig heeft, wordt u door onze tandprotheticus behandeld . Deze meet de prothese volledig volgens uw wensen aan, conform esthetiek en functionaliteit.

Daarnaast maakt hij ook partiële protheses, frames en overkappingsprothese op wortels .

Als u één van deze hulpmiddelen nodig heeft, kunt u bij onze bij TTL M.Custers een afspraak maken.

Tandarts

Ook hebben wij een korte lijn met de aan ons verbonden tandarts. Deze geeft indien nodig een advies en/of behandelplan wat in nauw overleg met ons lab wordt besproken.

Met name het vervaardigen van kroon en brugwerk is dit van belang dat dit door een specialist moet worden beoordeeld/behandeld.
Indien er handelingen door een tandarts verricht moeten worden, kan TTL M.Custers u naar de betreffende specialist verwijzen.

Ons nieuws

Over ons

Tandtechnisch Laboratorium Custers is al meer dan 40 jaar een zelfstandig allround laboratorium. Met Martien Custers als oprichter van het laboratorium zijn wij een volwaardig laboratorium dat de beschikking heeft over alle disciplines in het tandtechnisch vak.

Ons team van acht deskundige medewerkers vervaardigt alle voorkomende werkstukken. Het laboratorium is in het bezit van de modernste apparatuur, zoals het cadcam en revolutionaire ivobase systeem. Wij streven er dan ook naar dat wij, bij Tandtechnisch Laboratorium Custers, uitsluitend hoogwaardig kwaliteit afleveren. Voor ons geldt het motto: “The sky is the limit”.

Dit alles doen wij met u als patient als middelpunt. Goede service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Wachtkamers

TTLM.Custers heeft de beschikking over diverse wachtkamers. Een ervan is onze binnentuin waar u in “huiselijke”sfeer op uw gemak uw kop koffie kunt opdrinken terwijl wij aan uw gebit werken. Indien gewenst heeft u ook de mogelijkheid om “privé” te gaan zitten. Geeft u dit gerust aan en onze medewerker begeleid u naar de wachtkamer waar u rustig kunt zitten en van uw kop koffie kunt genieten.

Verzekeringen

We behandelen hier de basisverzekering, echter er zijn vanuit de aanvullende verzekeringen extra vergoedingen mogelijk. Wij raden u aan hiervoor uw verzekeraar te raadplegen. Lees meer
TTL Custers

Contactgegevens

 • Telefoon:
  0478 - 58 19 97
 • E-Mail:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social media

Alle rechten voorbehouden © 2018, TTL Custers
Website beheer en onderhoud LinQxx - Lokaal gevonden worden