TTL Custers in de media

Lees ook:

TTL Custers breidt uit met eigen tandarts

Tandtechnisch Laboratorium Custers in Oostrum is uitgebreid. Sinds vorig jaar kunt u altijd direct met TTL Custers contact opnemen voor alle voorkomende werkzaamheden.

Eigen Tandarts


In het verleden kon het zijn dat u hiervoor naar een externe tandarts moest. Sinds vorig jaar heeft TTL Custers een eigen tandarts en tandprotheticus in huis. Dus ook als u nieuwe implantaten en/of een implantaatprothese nodig hebt kunt u direct naar TTL Custers waar u door een tandarts, tandprotheticus en tandtechnicus geholpen wordt.

Bij nieuwe implantaten komt u eerst bij een implantoloog. OOok wanneer u nog eerst tanden moet laten verwijderen voordat u een prothese krijgt, kunt u rechtstreeks naar ons toe komen. Niet nieuw – maar wel vertrouwd – is dat u voor reparaties aan uw prothese nog altijd rechtstreeks terecht kunt bij het deskundige team van TTL Custers.

Martien Custers heeft meer dan 45 jaar ervaring in diverse disciplines op het gebied van tandtechniek. Hij was destijds een van de eersten die een tandtechnisch laboratorium startte in deze regio. Tandtechnisch Laboratorium Custers ligt aan de Oirloseweg 4 in Oostrum en is bereikbaar via tel.: 0478-581997 of e-mail info@ttlcusters.nl.

TTL Custers

Contactgegevens

  • Telefoon:

    0478 - 58 19 97

  • E-Mail:

    info@ttlcusters.nl

Social media

Adres

  • Oirloseweg 4
  • 5807 EG Oostrum Nederland
Alle rechten voorbehouden © , TTL Custers
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden